Terugblik 1e ateliersessie 15 mei 2019

13-06-2019
0 reacties

De gemeente Woerden vindt het belangrijk dat direct belanghebbenden goed geinformeerd zijn over het project en kunnen meedenken over de inhoud en het proces. Via verschillende groepen en sessie informeren en betrekken wij de omgeving bij en over het project. Zo is er een adviesgroep, een Over-de-brug-team en betrekken we de overige direct belanghebbende via zogenaamde keukentafel-gesprekken, ateliersessies, brieven en dit online platform. Op deze pagina delen we alle informatie uit de sessies met de omgeving.

Reageren?

Je kunt op elke bijeenkomst of vergadering reageren. Je moet wel ingelogd zijn.

Maak account aan >

 

 

Op woensdag 15 mei jl. is in tuincentrum de Bosrand de eerste ateliersessie gehouden. Met de ateliersessies willen we de direct belanghebbenden goed informeren over het project en input ophalen om het plan beter te maken. Bekijk wat er die avond besproken is en welke input we hebben opgehaald.

Tijdens de druk bezochte ateliersessie hebben we eerst plenair een presentatie gegeven over het doel van het project en hebben het ontwerpproces toegelicht. Na het ontwerproces kon men deelnemen aan één van de drie thematafels. De drie thema's waren;

  • Het beoordelingskader: de meetlat waar langs de effecten van de alternatieven worden gelegd.
  • De ontwerpschetsen: de eerste globale ontwerpen om het gesprek over  de voor en nadelen goed te voeren
  • Verkeer: Het verkeersonderzoek, de verkeersstromen in Woerden en onderzoeken uit het verleden

Bij elke tafel hebben we veel vragen, aandachtspunten en opmerkingen gekregen die we weer meenemen in de verdere uitwerking van de tracés.

In de onderstaande bijlage vind je de presentatie, de eerste schetsontwerpen en de input van elke thematafel.

Heb je vragen? Geef hieronder je reactie of neem contact op met Len Hazeleger

 

 

Afbeeldingen

Twitter

0  reacties