Terugblik 2e ateliersessie

26-06-2019
2 reacties

De gemeente Woerden vindt het belangrijk dat direct belanghebbenden goed geinformeerd zijn over het project en kunnen meedenken over de inhoud en het proces. Via verschillende groepen en sessie informeren en betrekken wij de omgeving bij en over het project. Zo is er een adviesgroep, een Over-de-brug-team en betrekken we de overige direct belanghebbende via zogenaamde keukentafel-gesprekken, ateliersessies, brieven en dit online platform. Op deze pagina delen we alle informatie uit de sessies met de omgeving.

Reageren?

Je kunt op elke bijeenkomst of vergadering reageren. Je moet wel ingelogd zijn.

Maak account aan >

 

 

Dinsdag 25 juni vond de tweede ateliersessie plaats. Tijdens deze avond is een uitgebreide presentatie gegeven over verschillende onderwerpen en was er vervolgens een informatiemarkt waarbij belangstellenden over verschillende thema's in gesprek konden gaan met de gemeente.

We delen hierbij alvast de presentatie die we gisteren hebben gegeven en het gewijzigde beoordelingskader na op- en aanmerkingen door jullie. De opgehaalde input bij de verschillende tafels en de tekeningen volgen begin volgende week.

Reageer gerust op deze stukken in het onderstaande reactieveld (alleen als je bent ingelogd). Je kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen met Len Hazeleger.

Twitter

2  reacties

Len Hazeleger 03-07-19 om 14:50

Beste Henny,
Goede vraag! Deze analyse is nog niet gemaakt. In de zomervakantie worden de alternatieven verder uitgewerkt, worden de benodigde onderzoeken afgerond en kunnen we de 'kruisjestabel' invullen en onderbouwen. Deze gaan we in september met iedereen delen en presenteren tijdens een nog nader te bepalen bijeenkomst.
Wel hebben we van de 3 Gildenbrugvarianten een keuze gemaakt. Van de 3 denkbare varianten vallen de twee meeste oostelijke varianten af. Dit hebben we gemeld in het nieuwsbericht "update". Volgende week delen we de onderbouwingsnotitie op dit platform.
Met vriendelijke groet, Len Hazeleger

Henny Palmen 26-06-19 om 15:38

Goed dat het beoordelingskader geactualiseerd is. Ik vroeg me af of er al een 'kruisjestabel' gemaakt is waarin te zien is hoe de diverse brugopties scoren op de criteria in het beoordelingskader? Ik kan me voorstel dat op basis van de inventarisatie die tot nu toe gedaan is, bepaalde opties al direct afvallen hetgeen verdere investeringen onnodig maakt.
Ben benieuwd, Henny Palmen