Terugblik 2e Over-de-brug-sessie

03-07-2019
0 reacties

De gemeente Woerden vindt het belangrijk dat direct belanghebbenden goed geinformeerd zijn over het project en kunnen meedenken over de inhoud en het proces. Via verschillende groepen en sessie informeren en betrekken wij de omgeving bij en over het project. Zo is er een adviesgroep, een Over-de-brug-team en betrekken we de overige direct belanghebbende via zogenaamde keukentafel-gesprekken, ateliersessies, brieven en dit online platform. Op deze pagina delen we alle informatie uit de sessies met de omgeving.

Reageren?

Je kunt op elke bijeenkomst of vergadering reageren. Je moet wel ingelogd zijn.

Maak account aan >

 

 

Op woensdagavond 12 juni 2019 vond in Tuincentrum De Bosrand de 2e sessie met het Over-de-brug-team plaats. Tijdens deze sessie heeft het Over-de-brug-team feedback van hun achterban gedeeld en vanuit de aandachtspunten vertaald naar idee├źn.

De ideeën gaan over beide brugvarianten en hebben als doel om de varianten zo goed mogelijk in te passen of om zelfs meerwaarde te creëren. De resultaten van deze avond vind je hieronder terug.

Heb je een opmerking of vraag naar aanleiding van deze resultaten en heb je een account op het platform? Laat hieronder je reactie achter. Heb je nog geen account? Meld je eenmalig aan!

 

Afbeeldingen

Twitter

0  reacties